Klanttevredenheid
9
Karin Bruers

Wil je Karin Bruers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Karin Bruers voor een evenement.

Biografie Karin Bruers

Caberetiere Karin Bruers presenteert ondermeer themabijeenkomsten en congressen. Met een groot analytisch vermogen weet ze telkens het juiste evenwicht te vinden tussen ernst en humor, waardoor haar presentaties nimmer saai zijn zonder dat de lach afbreuk doet aan de ernst van het thema. Ze verzorgt desgewenst ook ‘voorstellingen op maat’, en is daarnaast ook als dagvoorzitter en/of presentator in staat om uw bijeenkomst in goede banen te leiden. Verder is Karin te boeken voor lezingen voor het bedrijfsleven en verzorgt ze de Masterclass “spreken voor publiek”.

Na haar studie Personeelsmanagement startte Karin haar carrière in het buitenland. Tien jaar zwierf ze de wereld rond, ontwikkelde zich meertalig en deed veel ervaring op voor internationaal publiek. Terug in Nederland startte ze haar eigen creatieve bureau. Twee achtereenvolgende jaren speelde ze op ‘De Parade’ en sinds 1999 is zij werkzaam als stand-up comédienne en Master of Ceremonies in de Comedytrain en bij de Vlaamse stand-up groep ‘Bonjour Micro’. Karin heeft een politiek- en maatschappelijk engagement. Niet alleen wordt zij frequent geboekt als dagvoorzitster en presentatrice van politieke debatten en manifestaties, ook zet ze zich met enige regelmaat in voor ideële doelen die haar sympathie hebben.

Repertoire/Acts

Lezing “succesvol netwerken”.
Speciaal voor bedrijfsleven en overheid ontwikkelde Karin een lezing over ‘succesvol netwerken’ en aanverwante sociale vaardigheden. Hoewel netwerken een zakelijke bijklank heeft, is het een normaal sociaal gedrag. Na afloop van deze korte ‘cursus’ is de basis gelegd voor een levenlang succesvol – en aangenaam netwerken.

Lezing “MVO, Zijn we op weg betere mensen te worden?”
Is er echt sprake van de wording van een nieuwe-, duurzame – en socialere mens? Of is MVO een hype van hele handige marketingjongens en -meisjes en worden we gewoon verleid? Is het altruïsme groeiende? Zijn mijn – en uw waarden daadwerkelijk aan het veranderen?

Masterclass “spreken voor publiek”.
In een dagdeel legt u samen met Karin een vergrootglas op de manier waarop u voor een groep staat en – spreekt. Niets – en niemand ontziend wordt uw presentatievaardigheid gefilleerd. Eng? ja! Leerzaam? Zeker!

Karin Bruers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Karin Bruers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Karin Bruers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Karin Bruers
Karin Bruers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095