Klanttevredenheid
9
Britt Dekker boeken

Wil je Britt Dekker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Britt Dekker voor een evenement.

Biografie Britt Dekker

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992)
 

Dekker nam deel aan het RTL 5-datingprogramma Take Me Out. In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar HAVO diploma.
 

Het succes van Dekker ging verder toen zij en Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma kregen op RTLXL.nl, genaamd De Zomer van Britt & Ymke. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer bracht zij ook een parodie uit op de zomerhit Loca People van Sak Noel, getiteld F*cking vet. De single haalde de elfde plaats in de Single Top 100. Ook stelde Dekker een eigen dubbelalbum samen met daarop al haar favoriete liedjes: Britt’s F*cking Vette Hits.
 

Het kledingmerk Zeroteez bracht een speciale ‘Britt-lijn’ uit, bestaande uit T-shirts met prints van verschillende uitspraken die Dekker op de televisie deed. In 2011 poseerde Dekker voor de Playboy. De redactie van GeenStijl vond een lek en publiceerde voor de publicatiedatum van dit Nederlandse Playboy-nummer de foto’s op zijn site. Het gevolg was dat Sanoma Media Netherlands B.V. GS Media B.V. (= GeenStijl) dagvaardde in naam van Playboy International Inc. en mevrouw Britt Geertruida Dekker.[6] Ze verscheen in het novembernummer van dat jaar. De fotosessie heeft plaatsgevonden op Lanzarote. En in december dat jaar was ze slaapgast bij de actie Serious request van 3FM.
 

In 2012 was ze te zien in het vervolg op Echte meisjes in de jungle getiteld Echte meisjes op zoek naar zichzelf. Deze reeks speelde zich af in Nepal, waar Dekker haar titel als winnares verdedigde. Dekker werd in aflevering 5 geëlimineerd door haar team, waardoor zij als eerste weg moest. Daarnaast hebben zowel Dekker als Wieringa zich in december 2011 officieel gebonden aan RTL 5 waar zij samen meer programma’s zullen gaan maken.
 

Vanaf april 2012 zond RTL 5 hun eerste programma Britt en Ymke en het mysterie van… uit. Hierin gaan Dekker en Wieringa op wereldreis en ontrafelen elke week een zogenoemd mysterie. De presentatie van het programma is in handen van Dennis Weening en Rick Brandsteder.
 

Talkshow Britt Dekker en Ymke Wieringa presenteren samen een talkshow getiteld Britt en Ymke stellen vragen, die op 23 oktober 2012 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 5. Hierin interviewen zij bekende Nederlanders over de televisiewereld.

Tegenwoordig is Britt vooral actief met haar eigen Youtube-kanaal over paarden. 

Britt Dekker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Britt Dekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Britt Dekker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Britt Dekker boeken
Britt Dekker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095