Klanttevredenheid
9
Joop

Wil je Joop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joop voor een evenement.

Biografie Joop

In 1963 geboren te Geleen en op 14 jarige leeftijd gefascineerd geraakt door de klanken van de gitaar. Al snel de ruimte ontdekt om met vrienden samen muziek te maken, in een eigen muziek  home. Als autodidact gitaar, drums en een beetje piano leren spelen en zijn eigen stem durven gebruiken. Als zanger, gitarist met diverse pop, rock en bigbands vele podia beklommen. Meer dan 35 jaar diversiteit aan muzikaliteit altijd met volle passie.

Nu tijd voor één man met zijn gitaar. Ervaring in het vormgeven van bruiloftsdiensten, uitvaarten en vele herdenkingsvieringen. Garant staan voor sfeervolle vertolkingen van bestaande en eigen nummers. Altijd een toegevoegde waarde aangepast aan de omgeving met maar één doel, mensen raken en verbinden.

Vieringen - Feest - Arrangement - Joop 


De opening van je eigen zaak,privé feest met je vrienden, je bruiloft aan het strand. Op de achter of voorgrond om mee te zingen en swingen. Joop kan bestaande nummers arrangeren, en voorzien van een eigen persoonlijke tekst. Mooi om je partner/gezelschap mee te verrassen.

Uitvaartmuziek 
 

Afscheid vorm geven met pure muziek. Geraakt worden door de akoestische klanken van nummers die in zijn/haar leven een belangrijke rol speelden. Muziek op maat met gevoel en eenvoud gebracht. Klein intiem of met orkest begeleiding.


 
 

Joop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joop
Joop
Joop

Joop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joop
Joop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095