Klanttevredenheid
9
John Anders (Willy Alberti Tribute

Wil je John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John Anders (Willy Alberti Tribute) voor een evenement.

Biografie John Anders (Willy Alberti Tribute)

De stem van John Anders vertoont grote gelijkenissen met die van de helaas inmiddels overleden Willy Alberti. De Amsterdamse zanger en vader van zangeres Willeke is één van de grootste zangers die Nederland ooit heeft gekend. John Anders is dan ook een grote fan van hem. Al jaren zong hij af en toe een liedje van hem en de reacties van de mensen waren dan ook vaak: “Wat lijkt jouw stem op die van Willy!”

John Anders boeken op jouw evenement of feest

Op veler verzoek studeerde hij meerdere nummers in en daarom is John Anders vanaf heden te boeken voor een optreden dat louter en alleen bestaat uit repertoire van de veel te vroeg overleden volkszanger; Willy Alberti. John zingt liedjes van zijn grote voorbeeld, zoals “Mijn zoon”, “Niemand laat zijn eigen kind alleen”, “De glimlach van een kind” , “Droomland” en natuurlijk neemt hij het publiek mee op een “Reisje langs de Rijn”.

John Anders boeken

John begon zijn carrière in een band, maar wist al snel dat hij een solo artiest wilde worden. Na het uitbrengen van diverse nummers kwam John 2 jaar geleden met de nieuwe single ‘’Zomerherinneringen’’, maar John wilde meer. Hij heeft de single ‘Allerliefste’, ‘’De Goudgele Rakker’’ en ‘’De Zomerzon’’ uitgebracht. Op 8 februari 2019 is er weer een nieuwe single uitgekomen getiteld ‘’Als ik naar je kijk ben ik verloren’’. 

John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken doe je bij Viking Entertainment!

John Anders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

John Anders (Willy Alberti Tribute boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John Anders (Willy Alberti Tribute
John Anders (Willy Alberti Tribute
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095