Klanttevredenheid
9
Jeronimo

Wil je Jeronimo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeronimo voor een evenement.

Biografie Jeronimo

De naam Jeronimo doet inmiddels vele jonge meisjesharten sneller kloppen. Miljoenen views op Youtube en de vele volgers op zijn social media vormen het bewijs dat hij een trouwe fanbase heeft opgebouwd. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Hij zat daar op een internationale school en leerde vloeiend Engels te spreken.

Ruim een jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. “Eigenlijk” herinnert Jeronimo zich “koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang, fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket. Dat die lessen niet voor niets waren geweest blijkt uit het feit dat hij  inmiddels  twee speelfilms op zijn naam heeft staan:  ‘ Timboektoe’  en  ‘ Mijn Vader is een detective 3’ , bovendien vertolkte hij voor beide films de titelsongs. Ook mocht Jeronimo de stem van ‘Hippix’ inspreken voor de familiefilm ‘Asterix en Obelix bij de Britten’.

Hij nam voor De Efteling ‘Gi-Ga-Gantisch’  op, de titelsong van hun musical ‘ De Sprookjesboom’. In 2011/2012 presenteerde hij voor het belgische TV station Anne  een serie programma’s ‘Hits in de Zon’ en trad hij veelvuldig op in hun  ‘Anne komt naar je toe’ tour  langs de Belgische kust.

Voor het Cartoon Network in Azie zong hij de song ‘ It’s a fun thing’  die  in 2012 voor een grote  TV campagne gebruikt werd.  In April 2013 ging hij  voor een aantal radio- en televisie optredens naar Singapore en de Filippijnen omdat zijn eerste album ‘ One Kiss’ daar ook was uitgebracht. De Single ‘Somebody who loves me’  stond daar enkele weken  in de hitparade.

International werkte Jeronimo ook samen met enkele wereldsterren. Samen met Jermaine Jackson (When the rain begins to fall) maakte Jeronimo de single ‘Flying solo’ en met Trini Lopez (‘ La Bamba’  en ‘If I had a hammer’) schreef en zong hij samen ‘Bamba Bamba’.

Jeronimo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeronimo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jeronimo

Jeronimo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeronimo
Jeronimo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095