Klanttevredenheid
9

Jeroen 'Hazes Tribute Show' boek je bij Viking

Als “kleine jongen” was hij altijd al fan geweest van de grote André Hazes. Jeroen zingt dan ook ieder nummer van zijn grote idool van begin tot eind mee. Sinds een aantal jaren heet Jeroen zijn eigen Hazes Tribute show, daarin speelt hij alle bekende nummers van de meester hemzelf. Zowel qua stemgeluid als uiterlijk komt hij heel dicht in de buurt van zijn grote idool. 

Na vele optredens in kleinere plaatselijke cafés & partijen is het nu tijd om de harten te stelen van de rest van Nederland. Deze getalenteerde zanger bezorgt u kippenvel met zijn verbluffende gelijkenis zowel met zijn stemgeluid als met zijn uiterlijk.  

Jeroen is tegenwoordig een veel geboekte artiest en staat op grote festivals. Ook op de televisie hebben ze hem niet voorbij laten gaan, zo is hij meerdere malen verschenen in programma’s van TV Gelderland en TV Oost. Jeroen is echt iemand zien maar vooral moet horen. 

Jeroen Hazes Tribute Show – Exclusief bij Viking Entertainment
Jeroen Hazes Tribute Show boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeroen 'Hazes Tribute Show' boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095