Klanttevredenheid
9

Wil je Jennifer Ewbank boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jennifer Ewbank voor een evenement.

Biografie Jennifer Ewbank

“Ik ben niet meer het lieve meisje van tv”
 

Singer - songwriter Jennifer Ewbank laat van zich horen, en hoe! Zo stond de zangeres de afgelopen jaren op de planken in Nederland, Japan en in Belgie.
 

Internationaal
Ewbank legt de focus niet alleen op Nederland maar kijkt ook over de landsgrenzen heen. De zangeres heeft in 2016 een succesvolle club- en theatertour gemaakt door Japan, die op zeer korte termijn een vervolg moet krijgen. Een bezoek aan omliggende landen in de regio sluit Ewbank niet uit. “Het is té gek om te zien hoe mensen in verschillende delen van de wereld op mijn muziek reageren. In Japan word ik echt als superster behandelt en dat is best wel wennen voor een nuchtere Nederlander.”
 

In navolging van Japan volgde een lancering bij onze zuiderburen en is er ook interesse vanuit Duitsland! In Belgie stond zij einde 2016 in grote shows in de Ethias Arena en een mediatour langs radio en tv. Dit werd gevolgd door een succesvolle theatertour met Belle Perez! Uiteraard blijft Jennifer ook gewoon dichtbij huis en in Nederland te zien.
 

Stukje geschiedenis
“Ik ben al mijn hele leven bezig met muziek”, legt Ewbank uit. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek - iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Een kwaliteit die zij deelt met haar broer John.
 

De eerste singles die verschenen van de zangeres zijn, Line in a Song en Stars. In oktober van dat jaar volgde debuutalbum London Tree, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal (waaronder de pakkende titelsong) te horen is. There’s us, haar derde single en openingsnummer van de Nederlandse film Taped, volgde enkele jaren later. 
 

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “ Peter Pan, The Neverending Story “ waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog.
 

“Ik ben toe aan een nieuwe fase”, aldus Ewbank, “ik heb ontzettend veel energie en zin om een ander stukje van mezelf te laten zien”

Jennifer Ewbank boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jennifer Ewbank boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jennifer Ewbank boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095