Klanttevredenheid
9
Jelle B

Wil je Jelle B boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jelle B voor een evenement.

Biografie Jelle B

Enthousiasme is de kracht van Jelle B, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is Jelle B te gek. Een show van Jelle B is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door Jelle B worden gespeeld!

Met een breed repertoire weet Jelle B iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. Jelle B is een wandelende Ipod!

In 2010 kwam Jelle zijn eerste single uit: "Vriendinnen", hierna volgen zijn grootste hit tot nu toe, "De pionier". Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van "39″ van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot "Bliksemschijf", vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot "Hollandse Nieuwe" waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot "Paradeplaat". Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!

Jelle B boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jelle B boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jelle B
Jelle B
Jelle B

Jelle B boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jelle B
Jelle B
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095