Klanttevredenheid
9
Jay-Jay Boske Boeken

Wil je Jay-Jay Boske boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jay-Jay Boske voor een evenement.

Biografie Jay-Jay Boske

Spreker, presentator, programmamaker en ondernemer JayJay Boske, bekend van onder meer Wie is de Sjaak en Expeditie Robinson, had één passie als jongetje: rugby. Hij ging op 18-jarige leeftijd naar Engeland om zich bij de Newcastle Falcons te bewijzen als professioneel rugbyspeler. Na drie jaar trok een blessure een streep door de rekening. JayJay zat niet bij de pakken neer en sloeg nieuwe richtingen in.

Hij bleef betrokken bij rugby, maar dan als presentator en commentator bij uitzendingen van het WK Rugby, verzorgd door RTL 7. Defensie besloot Boske om zijn stoere en charismatische uitstraling te boeken als ‘het gezicht van de marine’. Als spreker en presentator is de oud-rugbyprofessional zeer breed georiënteerd, één van de redenen waarom bedrijven hem graag inhuren.

Met JayJay Boske staat er echt een persoonlijkheid op het podium van uw congres of bedrijfsevent; een spreker waar je letterlijk niet omheen kunt. Hij schuwt geen enkel onderwerp en houdt presentaties met bijzondere links tussen topsport en ondernemen. Boske weet wat het is om te presteren, maar ook wat het betekent om op je gezicht te gaan, te incasseren en weer op te moeten krabbelen.

Na zijn vroegtijdig afgebroken rugbycarrière komt Boske terug naar Nederland, waar hij zich aan de BNN University bekwaamt in presenteren. Na vier jaar stapt hij over naar Veronica. Uiteindelijk vindt hij zijn plek bij RTL die hem besluit te boeken als presentator van rugbywedstrijden en de programma’s Wie is de Sjaak en, samen met collega presentator Ellen Hoog, Nederlands Ruigste.

Boske breekt door bij het grote publiek door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2016. De manier waarop hij naam maakt, is niet wat hem voor ogen stond. De andere deelnemers vinden hem te fanatiek en hij wordt massaal weggestemd. Ook op de social media krijgt de presentator de wind van voren. Het gaat hem niet in zijn koude kleren zitten, maar als sportman in hart en nieren komt hij ook deze klap weer snel te boven.

Naast zijn werk als presentator en optredens als gepassioneerd spreker, manifesteert JayJay Boske zich met succes als internet-ondernemer. Hij richt Day 1 op, zijn eigen YouTube-kanaal dat in het teken staat van sport, lifestyle, dingen doen die ‘gewoon tof’ zijn, gezonde voeding, voedingssupplementen en superfoods.

Op Day 1 laat Boske met unieke workouts zien dat iedere dag een kans is om beter te worden en jezelf te overtreffen. Zijn motto: ‘Hard werken, nooit opgeven en genieten van je succes’. Dat motto neemt hij mee en straalt hij uit als spreker, presentator en dagvoorzitter. Het is niet voor niets dat bedrijven hem veelvuldig inhuren om evenementen en bedrijfsfeesten kracht bij te zetten.

Jay-Jay Boske boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jay-Jay Boske boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jay-Jay Boske Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jay-Jay Boske Boeken
Jay-Jay Boske Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095