Klanttevredenheid
9
John de Wolf

Wil je John de Wolf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John de Wolf voor een evenement.

Biografie John de Wolf

John de Wolf heeft bij verschillende eredivisieclubs gespeeld. Tijdens zijn periode bij Feyenoord groeide hij uit tot een ware cultheld. Na zijn voetbal carrière is John de Wolf zich gaan toeleggen op het trainerschap en presenteren van tv-programma’s.

Waarom John de Wolf inhuren als spreker?
John de Wolf vertelt op zijn karakteristieke wijze in duopresentaties over doorzettingsvermogen, motivatie en omgaan met tegenslagen. Daarnaast is John inzetbaar voor voetbalclinics en reclamecampagnes.

Biografie
Rotterdammer John de Wolf was als voetballer altijd al een opvallende en uitgesproken persoonlijkheid. Tijdens zijn voetbalcarrière heeft verdediger John de Wolf onder andere bij Sparta, FC Groningen, Feyenoord, Wolverhampton en Helmond Sport gespeeld. Zijn hoogtepunten beleefde hij bij Feyenoord waar hij tijdens zijn carrière drie KNVB-bekers en het landskampioenschap won. Hij groeide in deze periode bij Feyenoord uit tot een ware cultheld. Ook is John de Wolf als international in de jaren 1987, 1994 en 1995 uitgekomen voor het Nederlands elftal. Na zijn periode bij Feyenoord besloot John de Wolf zijn geluk in het buitenland te beproeven, bij Wolverhampton en Hapoel Ashkelon. Vanwege een zware blessure kwam hij daar nauwelijks aan spelen toe. In 2000 besluit John een einde te maken aan zijn voetbalcarrière. Na zijn actieve carrière is John de Wolf zich gaan toeleggen op het trainersvak. Als trainer was hij onder andere actief bij de hoofdklasse clubs Haaglandia uit Rijswijk en Turkiyemspoor uit Amsterdam. Ook was John de Wolf de laatste jaren regelmatig op de televisie te zien.

Zo is hij als presentator werkzaam bij de regionale televisiezender RNN7. Ook trad John de Wolf op in de televisieprogramma's Dancing with the Stars en de Pelgrims Code. In oktober 2013 werd John De Wolf door Sparta Rotterdam toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Op 13 maart 2014 werd hij ontslagen bij vv Sliedrecht waar hij werkzaam was sinds 2012. In het seizoen 2014/2015 is hij interim-trainer bij Excelsior Maassluis die hij uiteindelijk in de Topklasse weet te behouden. In 2015 start hij zijn eigen voetbalschool. Naast zijn werkzaamheden voor de voetbal zet John zich in voor de 50 plussers in Nederland. John is ambassadeur van ouderenwerkloosheid.

 

John de Wolf boeken doe je bij Viking Entertainment!

John de Wolf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

John de Wolf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John de Wolf
John de Wolf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095