Klanttevredenheid
9
Jay Hardway

Wil je Jay Hardway boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jay Hardway voor een evenement.

Biografie Jay Hardway

In korte tijd heeft Jay Hardway, echte naam: Jobke Heiblom, al grote successen bereikt in zijn carriere, dat maakt hem dan ook een bijzonder talent. Zijn samenwerking met o.a. Martin Garrix heeft vele grote dansvloer platen teweeg gebracht en heeft hem steun gebracht van de grootste namen in de scene.

Jay Hardway, geboren in Drunen, is begonnen met produceren toen hij nog maar veertien jaar oud was. Daarna kreeg hij al gauw optredens in kleine cafes en op zijn 18e werd hij al gevraagd voor de grotere clubs in Nederland. Geïnspireerd door Tiësto zijn denkwijze over de muziek, maar ook door de producties van Afrojack, Laidback Luke en Vato Gonzalez, ontwikkelde Jay Hardway zijn eigen vaardigheden. Vier jaar later, na vele en lange studiosessies heeft Jay Hardway al 2 grote releases op zijn naam staan!

Zijn track ''Error 404'' samen met Martin Garrix, staat inmiddels op nummer 16 in de Beatport chart. Deze is ook inmiddels al 1,8 miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor is Jay Hardway al geboekt over de hele wereld. De samenwerking met Martin Garrix was zo'n groot succes dat ze weer samenwerkten voor de plaat ''Wizard''.

Met steun van de grootste Dj's ter wereld werd de plaat o.a. 3,6 miljoen x bekeken op YouTube binnen één week, behaalde hij een nummer 1 positie in de DMC Buzz Chart een week voor de release en een nummer 1 positie in de Beatport twee dagen na de release! ''Wizard'' gaat één van EDM grootste hits worden van dit jaar en waarschijnlijk ook van volgend jaar!

Jay Hardway maakte een aantal succesvolle remixen voor de Noorse zangeres Margaret Berger en het Nederlandse duo The Opposites.

 

Jay Hardway boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jay Hardway boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jay Hardway
Jay Hardway

Jay Hardway boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jay Hardway
Jay Hardway
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095