Klanttevredenheid
9
Jan van Est

Wil je Jan van Est boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan van Est voor een evenement.

Biografie Jan van Est

Jan Van Est is uitgeroepen als dé artiest van de Drechtsteden. In datzelfde jaar werkte hij mee aan het SBS-programma "Hart in Actie" van 'Wendy van Dijk'. Ook verscheen zijn single "Bij jou".

Na een periode van afwezigheid is Jan weer helemaal terug. De door Kees Tel geschreven en geproduceerde single "Hé mooie meid" is een plaat die na één keer horen direct meegezongen wordt. Daarnaast is de single "Een ouderwetse Hollandse winter" een absolute winterhit!

Jan van Est boeken

In die volgende zomer heeft Jan de mooiste ervaring van zijn leven tot dat moment: de geboorte van zijn zoon Jantje! Jan weet meteen één ding zeker: hij moet "Kleine Jongen" van Hazes opnemen. Met Vaderdag schonk hij deze single gratis aan alle vaders via zijn website, Hyves en Twitter.

Boekingen voor Jan van Est

Ondertussen is ook de lekkere zomerse single "Latin Lady" verschenen, met als bonustrack de bekende mondiale hit "La Bamba". De single "Latin Lady" wordt door de media omschreven als een tropische verrassing in het Nederlandstalige genre!

Jan van Est boeken voor jouw evenement

Ook met het nummer "De zon in mijn hart" blijft Jan van Est in zomerse sferen. Daarna verschijnt de single "Ik ben zo blij vandaag" die veel airplay en een mooie chartnotering krijgt. In de zomer verschijnt vervolgens de single "Als ik jou zie", welke vanaf het begin een favoriet van het publiek blijkt te zijn.

Jan van Est boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan van Est boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jan van Est
Jan van Est
Jan van Est

Jan van Est boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan van Est
Jan van Est
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095