Klanttevredenheid
9
Jan en Hennie

Wil je Jan en Hennie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan en Hennie voor een evenement.

Biografie Jan en Hennie

Jan vormde eerder een duo met Jan Zwaan. Bekend van het koppel Jan en Zwaan. Door de vele optredens wisten ze van hun hobby hun beroep te maken. Plaatproducties leidden tot nog grotere successen. De eerste single was ‘Al die eenzame uren’, gevolgd door het nummer ‘Veronica’ dat in alle hitparades terechtkwam.

Jan en Hennie boeken

Met het nummer ‘Op de mooie Drentse hei’ braken Jan en Zwaan helemaal door en verschenen op tv. Er volgden niet alleen optredens in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Wegens omstandigheden is er een einde gekomen aan dit prachtige duo.

Boekingen Jan en Hennie

Een tijd later kwamen Jan en Hennie elkaar tegen en raakten aan de praat over de accordeon en het zingen. Het klikte meteen, zowel met de muziek als op persoonlijk gebied. Jan wil graag opnieuw de muziek induiken en pakt zijn kans samen met Hennie!

Jan en Hennie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan en Hennie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jan en Hennie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan en Hennie
Jan en Hennie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095