Klanttevredenheid
9
Jan Douwe Kroeske

Wil je Jan Douwe Kroeske boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Douwe Kroeske voor een evenement.

Biografie Jan Douwe Kroeske

Jan Douwe Kroeske, al jarenlang veel ingezet als interviewer / panelleider / dagvoorzitter, gelooft in een heel strakke en inhoudelijke voorbereiding. Daarom schrijft hij het liefst z’n eigen presentatiescripts, ook omdat het hem de mogelijkheid geeft zijn eigen nieuwsgierigheid op de materie los te laten en het publiek er zo goed en enthousiast mogelijk bij te betrekken. De helft van zijn presentatiewerk is Engelstalig, sporadisch Duits, de andere helft is Nederlands gesproken.

De werkterreinen waarin Jan Douwe zich begeeft, zijn bedrijven (Shell, TNO, Siemens, Gasunie), Overheids instellingen (provincies en ministeries), Koninklijk Huis (tussen 2010-2016), onderwijs- en wetenschapsinstellingen (TU Eindhoven, TU Delft, UT Twente, WUR, RUG, Saxxion, Avans) en uiteraard de muziek- en sportwereld (Jan Douwe is opgeleid als leraar lichamelijke opvoeding).

In 2010 begon Jan Douwe op het Lowlands-festival met Llowlab (inmiddels SummerLabb), een rondreizend duurzaamheidsplatform dat zich richt op publiekscommunicatie over zaken als energietransitie, innovatie en toegepaste wetenschap. SummerLabb is opgebouwd rond een groot aantal partners die zich inspannen op het gebied van onze toekomst. 

Binnen zijn mediaproductiebedrijf Double 2 BV in Amsterdam lopen een aantal portefeuille-items die stuk voor stuk met regelmaat presentatiewerkzaamheden genereren: Het Huis van de Topcoach (in samenwerking met NOC*NSF), het muziekplatform 2 Meter Sessies en het video-archief van het voormalig Veronica muziekprogramma Countdown. Voor laatsgenoemde trekt hij samen op met het grootste media-archiefbedrijf in Amerika, Reelin’ In The Years.

Sinds september 2016 wordt Jan Douwe’s stem ingezet voor RTL Z, het documentaire-kanaal van RTL. Ook is hij sinds september 2017 te horen als huisstem van XS4All. Momenteel doet Jan Douwe geen radio-of televisiepresentaties, maar dat hoofdstuk heeft hij niet afgesloten. 

Van 1997 tot 2000 heeft Jan Douwe columns geschreven over muziek en sport voor Vara TV magazine en diverse gast columns voor kranten en tijdschriften. Sinds 2017 schrijft hij wekelijks over muziek in De Gooi- en Eemlander.
 
Selectie van producties door Mediabedrijf Double 2 (2001-heden):
2 Meter Sessies TV (various), Media-compound Llowlands-festival 2002-2007 (NPO), Alles Voor Goud (Teleac), 40 Jaar de Blues (Cuby & the Blizzards,VPRO-NTR), Het Grote Concert des Levens (TROS), Archeologisch Dagboek (AVRO); Ziggo Live in Club Ziggo; A Tango Road Movie: Carel Kraaijenhof 

 

Jan Douwe Kroeske boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan Douwe Kroeske boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jan Douwe Kroeske boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan Douwe Kroeske
Jan Douwe Kroeske
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095