Klanttevredenheid
9
Jack van Raamsdonk boeken

Wil je Jack van Raamsdonk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jack van Raamsdonk voor een evenement.

Biografie Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk werd in 1963 geboren in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. En was al op zeer jonge leeftijd te zien op de nationale televisie als drumtalent in het programma: Stuif Es In van de AVRO. Daarin zag heel Nederland dat de jonge Jack een feeling had voor muziek.

Begin jaren 80 ging Jack spelen bij de rockband Exit, waarmee hij een dikke hit scoorde met ‘Kom Bij Me Terug’. Jack was een populaire drummer en werd dan ook regelmatig gevraagd om in de studio’s van Telstar Music in Weert drumpartijen in te spelen voor artiesten zoals o.a. Henk Wijngaard, Tina Trucker en Theo Diepenbrock. De leergierigheid van Jack resulteerde uiteindelijk in een eigen opnamestudio in Den Bosch, tot zijn klantenkring behoorde een nog jonge Rene Froger, Jack Jersey, Rosy & Andres, Hans Kraay jr en Bobby Prins e.v.a.

Naast zijn studiowerkzaamheden werkte Jack ook aan een solocarrière met 1 doel, lekker optreden voor een gangbare prijs, en vooral heel veel lol maken! Hiermee is Jack tot de dag van vandaag nog altijd een veel gevraagde artiest. Samen met Kees Tel werkte Jack aan een eigen herkenbare sound en teksten met een boodschap. Wat resulteerde in een aantal zeer populaire nummers zoals: Sri Lanka en natuurlijk Gas Erop GVD!

Alles omvattend is Jack een echte rasartiest die entertainen hoog in het vaandel heeft staan. Mouwen opstropen en gas erop! 
 

Jack van Raamsdonk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jack van Raamsdonk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jack van Raamsdonk boeken
Jack van Raamsdonk boeken
Jack van Raamsdonk boeken
Jack van Raamsdonk boeken

Jack van Raamsdonk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jack van Raamsdonk boeken
Jack van Raamsdonk boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095