Klanttevredenheid
9
Ilse Huizinga

Wil je Ilse Huizinga boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ilse Huizinga voor een evenement.

Biografie Ilse Huizinga

Ilse Huizinga is één van Nederlands bekende jazz zangeressen, mede dankzij de lovende recensies op haar albums en de aandacht op radio en tv voor haar werk. Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. In 1997 bracht ze haar eerste cd uit, die opvallend lovende kritieken oogstte. Met 6 cd's heeft ze haar sporen in de jazz inmiddels ruimschoots verdiend. Een Edison nominatie rijker, trad ze o.a. op in Engeland, Spanje en Turkije en vertegenwoordigde ze Nederland bij het internationale jazzfestival Vienne in Frankrijk.

Haar volle, warme en direct herkenbare stem inspireerde menig recensent tot uitspraken als 'een engel die op aarde neerdaalt' (AD), en 'een nachtegaal met gouden stem' (Cosmopolitan). Interviews en optredens in radio- en televisieprogramma's samen met interviews in dagbladen en magazines maakten haar bekend bij een breed publiek. Ook zong ze in de succes serie 'Gooische vrouwen'. Ilse is opgenomen in 'The Jazz Singers, the ultimate guide', als één van de 500 beste jazzvocalisten in de internationale jazzgeschiedenis.

Ilse Huizinga boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ilse Huizinga boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga

Ilse Huizinga boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095