Klanttevredenheid
9
I Am Aisha

Wil je I Am Aisha boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van I Am Aisha voor een evenement.

Biografie I Am Aisha

Met haar beats en haar herkenbare rauwe stemgeluid maakte zij veel indruk in de Nederlandse Pop en RnB wereld. Niet alleen als zangeres maar ook als tekstschrijver bewijst zij keer op keer dat het niet alleen mannen zijn die hard kunnen overkomen. Dat doet ze beter dan vele die haar voor gingen. 

I Am Aisha boeken

Met haar teksten die recht uit haar hart komen en dat verwoord in straattaal. Ze rapt en zingt over het leven als independent woman. Met een werklust waar menig mens nog wat van kan leren releaste ze in 2010 haar AP, bouwde ze haar eigen studio in huis. Die werklust resulteerde in nog meer muziek en nog betere shows. Dit is ook te zien op het podium, daar staat een act die weet hoe het moet en dit ook zeker laat zien. 

I Am Aisha boeken voor jouw evenement  

Van haar moeder Jetty Weels, van de beroemde Nederlandse popgroep Mai Tai uit de jaren '80, kreeg ze als kind veel mee. Ze heeft vele jaren en meters achter de rug in haar ontwikkeling als artieste. Ze kent het klappen van de zweep. Ze deed mee met verschillende talentenjachten. Werkte samen met Donavon Nelson, de voormalige manager van George Michael. En was deel van de meidenpopgroep LaliQ. Ze werkte ook samen met de producers van de Sugababes, Reverse en het duo The Opposites.
 

I Am Aisha boeken doe je bij Viking Entertainment!

I Am Aisha boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

I Am Aisha boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
I Am Aisha
I Am Aisha
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095