Klanttevredenheid
9
Henry van Wijmeren

Wil je Henry van Wijmeren boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henry van Wijmeren voor een evenement.

Biografie Henry van Wijmeren

Henry is opgegroeid in Zeist en is daar ooit als gitarist begonnen in een jongerenkoor op 16 jarige leeftijd. In 3 maanden tijd heeft hij zich het gitaar spelen eigen gemaakt. Zijn voorkeur ging uit naar een 12 snarige gitaar die niet meer is weg te denken. Noten lezen was geen hobby. Dus alles eigen maken op gehoor was zijn uitdaging. Mondharmonica is iets wat zijn vader speelde en ook dat is iets wat hij graag speelt en zijn muziek bijzonder maakt. Zoals zijn fans zeggen; het ultieme kippenvel gevoel. 

Daarnaast bleek hij over een goede stem te beschikken met een geheel eigen stemgeluid. Tijdens het programma So you wanna be a popstar kreeg hij zanglessen van de wereld beroemde Jimmie Hutchinson die zeer enthousiast met Henry aan de slag ging en die ook ondanks zijn rijpere leeftijd geloofd in zijn grote doorbraak. 

In de loop der jaren heeft Henry zich toegelegd op het spelen van Ever Greens en Country Music waarnaast hij zich steeds verder in verschillende genres/stijlen is blijven ontwikkelen. Hij is dol op meerstemmige zang en dan ook een favoriet van de Eagles. Ook het Nederlandse lied speelt en zingt hij graag. Daarnaast is hij naar het zuiden des lands vertrokken na een aantal jaren in Uden (Brabant) te hebben gewoond. Daar heeft hij getoerd met Sjem een Amerikaan en straatmuzikant in hart en nieren, en heeft daar vooral geleerd mensen te raken en te boeien met zijn muziek. 

De eenvoud, oprechtheid, warmte en de emotie is dan ook in zijn repertoire steeds terug te horen en bereikt een breed publiek, zowel jong en oud. En zoals Henry zelf altijd zegt; de klant is koning en ik stem mijn optredens af op hun vraag. 

Zijn Motto is: Bewust leven is bewust genieten.

Henry van Wijmeren boeken doe je bij Viking Entertainment!

Henry van Wijmeren boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Henry van Wijmeren

Henry van Wijmeren boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Henry van Wijmeren
Henry van Wijmeren
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095