Klanttevredenheid
9
Hella Huizinga

Wil je Hella Huizinga boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hella Huizinga voor een evenement.

Biografie Hella Huizinga

Hella Huizinga, bekend om haar stijlvolle en buitengewone signature designs, is méér dan een gerenommeerde eventplanner. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over luxe bruiloften, kinderfeestjes en evenementen in landen zoals Italië, Frankrijk, Griekenland en Dubai, heeft Hella zich gevestigd als een autoriteit in de evenementenwereld.

Een expert met oog voor detail
Het is Hella’s talent om nauw samen te werken met alle geselecteerde leveranciers en de gekozen locatie die haar evenementen onvergetelijk maken. Haar oog voor detail, zorgeloze organisatie en discretie definiëren wat ware luxe volgens haar moet zijn. Dit is een essentieel aspect, aangezien zij werkt voor een divers en voornamelijk prominent cliënteel met hun persoonlijke stijl en specifieke wensen en eisen.
Hella weet als geen ander hoe ze de wensen en ideeën van haar klanten kan vertalen naar unieke, memorabele concepten die alle verwachtingen overtreffen. “Perfectie is geen doel, maar onze standaard”, zegt Hella Huizinga, “waardoor je met enthousiasme en gezonde spanning naar je bruiloft of evenement kunt toeleven.”

Hella Huizinga in 2023
In 2023 is Hella’s bedrijf, ooit begonnen als ‘My Greatest Event’, getransformeerd tot ‘Hella Huizinga Wedding and Event Design’. Met 15 jaar ervaring, die begon met het organiseren van luxe kinderfeestjes en babyshowers, is Hella Huizinga een gevierde naam in de evenementenindustrie. Ze wordt geprezen om haar verfrissende en indrukwekkende ontwerpen, die fungeren als de drijvende kracht achter de meest onvergetelijke feesten en bruiloften.

Ze heeft ook onder andere gestaan in de FHM500 en is ze tegenwoordig te zien in de serie The real housewives of Amsterdam. 


Hella Huizinga inhuren als spreker betekent het in huis halen van een vakkundige, inspirerende persoonlijkheid met een schat aan ervaring. Ze deelt inzichten in het managen van grote evenementen, het navigeren door de complexiteit van internationale locaties en het overtreffen van klantverwachtingen op een manier die zowel persoonlijk als professioneel is.


 

Hella Huizinga boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hella Huizinga boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hella Huizinga
Hella Huizinga
Hella Huizinga

Hella Huizinga boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hella Huizinga
Hella Huizinga
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095