Klanttevredenheid
9
Eline de Ruig Boeken

Wil je Eline de Ruig boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Eline de Ruig voor een evenement.

Biografie Eline de Ruig

Als Entertainmentdeskundige schuift Eline wekelijks aan in Koffietijd (RTL4). In die rol bespreekt ze niet alleen de nieuwste series, films en theatervoorstellingen, maar doet ze ook regelmatig interviews met internationale sterren én staat ze op vele rode lopers om verslag te doen van verschillende premières. Niet alleen vanuit Nederland, maar ook over de grens. Vaste prik in Eline’s agenda is het Eurovisiesongfestival. Ze was erbij én deed verslag vanuit Tel Aviv (2019) en Rotterdam (2021). Niet alleen solo, maar ook samen in een serie vlogs met vriend en collega Patrick Martens


De liefde voor entertainment komt niet helemaal uit de lucht vallen. Na een (voor)opleiding musicaltheater en studie journalistiek ging Eline meteen aan de slag als entertainmentredacteur. Met haar jarenlange ervaring is ze tot op de dag van vandaag altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit theater-, serie- en filmland. Vanuit die expertise schoof ze aan bij 5 Uur Live, de 5uurShow én recent ook in het programma van Mark Labrand op Radio 538.

Daarnaast inspireert Eline op haar Instagram de kijker met het beste en meest actuele kijkadvies, bezoekt ze wekelijks theatervoorstellingen en vertelt ze haar volgers maar al te graag wat ze daarvan vindt. 

De komende tijd staat er een hoop op stapel. Wij kijken uit naar een geweldige samenwerking en 1 ding staat vast: van Eline ga je nog heel veel horen!

Eline de Ruig boeken doe je bij Viking Entertainment!

Eline de Ruig boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Eline de Ruig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Eline de Ruig Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Eline de Ruig Boeken
Eline de Ruig Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095