Klanttevredenheid
9
Hakviolen

Wil je Hakviolen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hakviolen voor een evenement.

Biografie Hakviolen

De HAKVIOLEN knappen d’r op!!
 
Dik 40 jaar lang was NORMAAL een begrip.
Een band waar je niet omheen kon.
Dampende feesttenten gevuld met “anhangers” van deze onbetwiste koningen van de dialectrock.
 
5 rasmuzikanten met een Rock & Roll-hart en roots in het prachtige Twentse land.
Jarenlange podiumervaring met o.a. The Marshalls, de Haverkampband, Springléavend,  Noar de Blixem en de Trailer Trash Tremblers. Allround rockers, maar meer en meer geboekt als Tribute Band voor “de Helden uut de Achterhoek”.
 
Frontman Eric "Reerbek" Roessink, gitaristen Aldowin "Stroalbek" Besselink en "Hungry" Hans Brunnekreef, bassist André "Manschot" Landkroon en drummer Ronald "Reuriezer" Roerink spelen met de echte Normaal-nummers uit vooral de beginperiode elk café, bar, zaal, tent of stadion aan gruzelementen.
 
Het is dan ook geen geheim dat helden als Willem, Ferdy, Jan, Bennie, Alan, Paul en Fokke door hen op een bovengemiddeld voetstuk geplaatst worden. Eric was bijvoorbeeld oprichter en zanger van “Springléavend”,  de eerste en enige officieel erkende coverband van Normaal. Energiek en met een pens vol power is hij het evenbeeld van podiumbeest Jolink in zijn beste jaren.
 
Volgens de "Normaal-Anhangers" zijn de Hakviolen ondertussen dé beste live Normaal Tribute Band van Nederland. Logischerwijs worden ze daarom veelal ook geboekt als voor- of naprogramma voor o.a. Bökkers en Old Ni-js.
 
Vol gas live gespeeld, geen kompjoetergeneuzel of snoertjes in omgebouwde broodroosters. Gewoon olderwets høken, brekken en angoan! De speakers uut de kast! Zoals de muziek van Normaal bedoeld is. Geen gelikte boyband die alle ceedeetjes zoetgevooisd nazingt, maar een geoliede rockmachine die dwars door het podium gaat of door het plafond.
 
Met een optreden van de Hakviolen is omzet aan de bar gegarandeerd en ervaart men een optreden waar nog lang over zal worden nagepraat!

Informeer naar de mogelijkheden en laat je aangenaam verrassen.
 
Rock & Roll mut der kommen!
 

Hakviolen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hakviolen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hakviolen

Hakviolen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hakviolen
Hakviolen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095