Klanttevredenheid
9
Queen Forever

Wil je Queen Forever boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Queen Forever voor een evenement.

Biografie Queen Forever

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken. Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het show element geweldig is.
 

Queen Forever boeken

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede “Freddie”. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden. Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie. 
 

Boekingen van Queen Forever

Al met al is dit een act die je moet zien, horen en ervaren!  

Queen Forever boeken doe je bij Viking Entertainment!

Queen Forever boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Queen Forever
Queen Forever
Queen Forever
Queen Forever
Queen Forever

Queen Forever boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Queen Forever
Queen Forever
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095