Klanttevredenheid
9
Guido Spek

Wil je Guido Spek boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Guido Spek voor een evenement.

Biografie Guido Spek

Acteur, Zanger en Songwriter, geboren in Rotterdam op 14-2-1990

Van jongs af aan is Guido bezig met theater, eerst op de Jeugdtheaterschool Hofplein en later ook op de muziektheater academie. De liefde voor muziek ontstaat wat later. Thuis stond altijd al een piano, maar pas op z’n twaalfde ontdekt hij het instrument en begint op eigen wijze muziek te maken. Vanaf het moment dat hij twee jaar later zijn eerste gitaar kocht is hij bezig met het schrijven van liedjes.

Als Guido twee jaar muziektheater aan het conservatorium in Rotterdam heeft gestudeerd wordt hij gevraagd of hij wil auditeren voor een rol in de televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden. Sinds 18 oktober 2010 in hij hierin te zien als de opstandige Sjoerd Bouwhuis.

Momenteel is Guido bezig met het schijven van de liedteksten en muziek van zijn eerste Muziektheaterstuk en produceert hij een EP met eigen nummers.

Guido Spek boeken doe je bij Viking Entertainment!

Guido Spek boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Guido Spek

Guido Spek boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Guido Spek
Guido Spek
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095