Klanttevredenheid
9
Gré Parelmoer

Wil je Gré Parelmoer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gré Parelmoer voor een evenement.

Biografie Gré Parelmoer

Parelmoer is voor sommigen de nieuwe sexsensatie uit het Noorden. Voor anderen is zij de nieuwe feestsensatie. Iedereen vindt haar echter leuk! Gré verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het programma Popstars dat zij geheel onterecht niet heeft gewonnen!

Zij maakte een aantal singles als "Dikke paling" en "Sigaretten en Whisky en Wilde kerels". Niet veel later verschijnt de single: "Ik ben een bèh bèh berggeit" die 5 weken lang in de mega top 100 staat!

Tijdens liveoptredens zet Gré de boel binnen vijf minuten zo op de kop dat er nog lang over wordt nagepraat. Het meezinggehalte is erg hoog. Bent u op zoek naar een humoristische invulling van uw feest, dan bent u bij deze parelmoerroze verschijning aan het goede adres.

Vlak voor het carnaval, verschijnt de nieuwe single van Gré Parelmoer. De titel van deze onvervalste kraker is "Laat je masseren".

Gré Parelmoer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gré Parelmoer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gré Parelmoer
Gré Parelmoer
Gré Parelmoer
Gré Parelmoer

Gré Parelmoer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gré Parelmoer
Gré Parelmoer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095