Klanttevredenheid
9
Frank Smeekens

Wil je Frank Smeekens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Smeekens voor een evenement.

Biografie Frank Smeekens

Zanger Frank Smeekens begint zijn zangcarrière bij voetbalvereniging V.V. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds voetbalt en waar hij op 22 jarige leeftijd na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regelmatig liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins meezong.
 

Frank Smeekens boeken

Frank Smeekens deed vervolgens mee aan de talentenjacht van ‘Het festival van het levenslied’ in Tilburg, waar hij helaas net niet de finale haalde.

Daarna ging het snel met de zangcarrière van Frank. Steeds vaker werd hij uitgenodigd te komen zingen op feesten en partijen en ook café eigenaren waren enthousiast over de zanger. In de Bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later succesvol zijn entree op het podium.
 

Boekingen van Frank Smeekens

Inmiddels is Frank Smeekens van alle markten thuis en zingt hij naast zijn Nederlandse repertoire ook Engelse hits. Van smartlap en levenslied tot Evergreens en Rock, Frank kan het allemaal.

Frank Smeekens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Frank Smeekens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Frank Smeekens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Frank Smeekens
Frank Smeekens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095