Klanttevredenheid
9
René Karst boeken

Wil je René Karst boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Karst voor een evenement.

Biografie René Karst

René Karst beter bekend als de groene bril dragende troubadour is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feesttenten en festivals. Met hitsingles als "Atje Voor De Sfeer", "Liever Te Dik In De Kist" met Stef Ekkel en "Supergave Tijd" is hij mateloos populair en één van de meest geboekte Nederlandse artiesten van het moment!
 

RENÉ KARST BOEKEN VOOR JOUW FEEST?


Een optreden van René Karst is alles behalve standaard. Als geen ander weet René (ook bekend als ‘de man met de groene bril’) zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als "Atje Voor De Sfeer", "Liever Te Dik In De Kist" en "Supergave Tijd" niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René Karst door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd.

René Karst boeken doe je bij Viking Entertainment!

René Karst boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
René Karst boeken
René Karst boeken

René Karst boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René Karst boeken
René Karst boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095