Klanttevredenheid
9
René Karst boeken

Wil je René Karst boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Karst voor een evenement.

Biografie René Karst

Nanananananananana... Atje voor de sfeer, voor de sfeer. Aaatje voor de sfeer! Wie kan 'em niet meebrullen, dé feesthit van 2019! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds 'Liever Te Dik In De Kist', het duet met Stef Ekkel uit 2016, in de lift en met nieuwe singles als 'Sneeuwscooter Boy'. Ook heeft hij een vast item bij Radio 538 en heeft hij een rol in tv programma's als 'All Together Now' en 'De Alleskunner VIPS'. Er lijkt geen einde aan te komen!

Een optreden van 'De man met de groene bril' is zekere niet standaard. Als geen ander weet René zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als 'Atje Voor De Sfeer', 'Liever Te Dik In De Kist' en 'Supergave Tijd' niet ontbreken, maar het kan zomaar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René door zijn collega's veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd.

René Karst boeken doe je bij Viking Entertainment!

René Karst boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken
René Karst boeken

René Karst boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René Karst boeken
René Karst boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095