Klanttevredenheid
9
Floor Bosman

Wil je Floor Bosman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Floor Bosman voor een evenement.

Biografie Floor Bosman

Floor wordt geboren op 7 oktober 2002.  Vanaf haar 13e heeft ze zangles, onder meer van plaatsgenoot en operazangeres Janine Kitzen. In 2016 doet ze mee aan het Prinses Christina Concours.

Na de Havo kiest ze voor de opleiding HBO Verpleegkunde. Zij is sociaal en maatschappelijk erg geïnteresseerd en actief. Hierdoor verkiest ze, mede door de coronacrisis in 2020, een opleiding in de zorg boven het conservatorium.

Op 9 februari 2019 organiseert Floor een benefietconcert in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. Hieraan werken mee: Jack Vinders, Martin Hurkens, Enzo Kok (viool), Mannenkoor CMK 1912, Harmonie St. Gregorius Haanrade, Parkstad Saxofoonkwartet, Slide Dans, Sopraan Veronique Meuffels, Canta Young, Lynn Horsch (dwarsfluitiste 12 jaar), deelnemers Global Peru, Janine Kitzen en Rob Mennen (piano). De opbrengst is bedoeld voor de muzikale ontwikkeling van Kerkraadse kinderen die het zelf niet kunnen betalen.

In 2020 zou Floor op Koningsdag Kerkrade vertegenwoordigen door in Maastricht te zingen voor het Koningspaar. Door Corona gaat dat niet door en wordt zij in het kader van Koningsdag o.a. bij Omroep Max, BNN-VARA, L1 en SBS gevraagd op te treden. In datzelfde jaar neemt ze deel aan het Benefietconcert Hart voor Artiesten in het Rodastadion waarvan de opbrengst bestemd is voor noodlijdende artiesten wegens Corona.

Floor Bosman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Floor Bosman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman
Floor Bosman

Floor Bosman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Floor Bosman
Floor Bosman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095