Klanttevredenheid
9
Ferry Koestering

Wil je Ferry Koestering boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry Koestering voor een evenement.

Biografie Ferry Koestering

Ferry Koestering is een echte  "All Round DJ". Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om vervolgens hier zijn muziekkeuze op aan te passen. Deze muziekmix wordt afgewisseld met een vrolijke en opzwepende presentatie tijdens het gehele optreden. Ook is het uiteraard geen probleem wanneer u als opdrachtgever DJ Ferry van tevoren influistert wat voor muziek u wenst op uw feest!

U kunt All Round DJ Ferry Koestering boeken voor onder andere: uw (feest)cafe of discotheek, schoolfeest, bedrijfsfeest, tentfeest, bruiloft, kidsevent en diverse andere feesten en partijen. Ferry kan ook als Zingende DJ worden geboekt!

Stelt u zich eens voor: u wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wilt u ook nog een gezellige zanger op uw feest… Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Ferry Koestering kan het namelijk allebei! Tijdens het draaien weet Ferry het publiek te verrassen door achter zijn DJ Booth vandaan te springen en tussen uw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling! Waarschijnlijk heeft u zich al suf gesurft op het internet zoekende naar een act als deze… Dit kan kloppen, want Ferry Koestering is een van de weinige artiesten die deze beide entertainment varianten perfect beheerst en als geen ander weet te combineren.

*Ferry treedt voornamelijk op in de omgeving Rotterdam

Ferry Koestering boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ferry Koestering boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ferry Koestering

Ferry Koestering boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ferry Koestering
Ferry Koestering
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095