Klanttevredenheid
9
Ferry de Lits

Wil je Ferry de Lits boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry de Lits voor een evenement.

Biografie Ferry de Lits

Ferry's muziekcarrière begon in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: "Kijk in mijn hart". Vanaf dat moment is ging het voor de wind voor Ferry de Lits.

Er volgt een exclusief platencontract en Ferry de Lits brengt diverse cd's uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20! Denk aan de singles: "Zacht tikt de regen", "Joana" en natuurlijk zijn nieuwste single: "Oh Luister Toch…"! Met deze single staat Ferry aan de vooravond van een nationale doorbraak.

Ferry de Lits boeken

Live weet Ferry een breed publiek te bereiken doordat hij een zeer gevarieerd repertoire brengt. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlandstalig en Engelstalig en soms zelfs Italiaans en Spaanstalig.

Ferry de Lits boeken voor jouw evenement

Alle liedjes van Ferry de Lits die tot nu toe zijn uitgekomen hebben iets unieks en herkenbaars. Kortom: de "Lits-sound".

Ferry de Lits boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ferry de Lits boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ferry de Lits boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ferry de Lits
Ferry de Lits
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095