Klanttevredenheid
9

Feestband

Een feestband geeft u het gevoel van kwaliteit en kennis. U ziet, hoort en ervaart live een unieke beleving, een sensationele ervaring. Een feestband boeken voor uw feest of evenement? Kies een band die kwaliteit levert, dat is een garantie voor een geslaagde en onvergetelijke avond.
Geen resultaten
Er zijn helaas geen artiesten gevonden met de geselecteerde filters. Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij voor je op zoek kunnen.
Zoekt u een leuke feestband op uw evenement? Wilt u uw bieromzet laten stijgen? Zoek dan niet langer! Viking Entertainment is de specialist in het boeken van een feestband. Viking Entertainment gaat met u rond de tafel zitten voor het bepalen van de juiste feestband met de juiste prijs. Zo boekt u altijd de juiste partyband. Vindt de perfecte band op onze website of neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers. 

PROOST!
Afbeelding: PROOST!
 

Feestband boeken 

Voor elk feest, van kleine privé gelegenheden tot grote evenementen, verzorgt Viking Entertainment al jaren de muzikale omlijsting. Als u opzoek bent naar een partyband of feestband kunt u zeker bij Viking Entertainment terecht! Een partyband of een feestband boeken voor uw feest of evenement is voor ons geen probleem, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste band voor uw evenement. Dé perfecte feestband boeken voor uw evenement is vaak een lastige klus, dit omdat het een hele investering is en u misschien geen idee heeft wat er allemaal mogelijk is. Viking Entertainment kan u helpen voor de juiste prijs de perfecte partyband te boeken. Met uiteenlopende gages is er voor elk budget wel wat wils. We kijken er naar uit om samen met u opzoek te gaan naar het perfecte entertainment voor uw gelegenheid. 
 

Viking Entertainment helpt u een passende feestband te vinden

Een passende feestband vinden voor uw feest of evenement is maatwerk. Viking Entertainment biedt een groot aanbod aan uiteenlopende feestbands. We kunnen ons voorstellen dan niet iedere band u aanspreekt of bij u bekend is. Viking Entertainment kent de bands goed en door te luisteren naar uw specifieke wensen en budget kunnen wij een aantal geschikte feestbands aan u voorstellen. We helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste band. Ook kunt u op onze website van iedere feestband een biografie lezen en een impressie video bekijken. 
 

Drie feestbands alvast uitgelicht

 • PROOST!
  PROOST! neemt jou mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één gróte stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank, en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!
 • Fragment
  Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen!
 • Lekke Band
  Lekke Band staat voor één groot feestfestijn! Deze (te) gekke feestband bestaat uit vijf dwaze podiumbeesten en maakt van ieder evenement een dolle boel! Een live optreden van de Lekke Band betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke attributen en grappige acts. De mannen brengen fantastische feestmuziek, poprock covers en geweldige meezing medleys.

   

Dit is natuurlijk nog maar een fractie van ons totale aanbod aan gekke feestbands. Nieuwsgierig naar de rest van onze feestbands? Bekijk ze bovenaan deze pagina allemaal!

Feestband
Afbeelding: Fragment

Afbeelding: Lekke Band

Partybands

Wilt u een feestband boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Met veel ervaring en creativiteit geven we suggesties voor een partyband of feestband. Een feestband boeken voor een evenement is voor ons geen probleem, alles is bespreekbaar. Dus wacht niet langer en vind samen met Viking Entertainment dé perfect partyband of feestband voor uw evenement. 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095