Klanttevredenheid
9
FANTIX boeken

Wil je FANTIX boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van FANTIX voor een evenement.

Biografie FANTIX

Een allround feest wat fantastisch is voor iedereen? Dan moet je bij FANTIX zijn! Met een flinke dosis energie, speelt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar je u tegen zegt. Tijdens een optreden van FANTIX is het onmogelijk om stil te staan! Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek, FANTIX heeft het allemaal in huis. In topvorm en vol enthousiasme zorgt FANTIX voor een fantastische (FANTIX) avond!
 

FANTIX boeken op jouw evenement

Zanger én zangeres
In het oog springt het dynamische front van FANTIX. Een zanger én zangeres die niet enkel iedere noot met power weten te raken, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Ieder evenement is gegarandeerd een feest met dit duo. Ondersteund door de groovende drummer, gitarist en toetsenist ontstaat er een muur van geluid waar je niet omheen kunt. De jarenlange ervaring in het entertainment circuit zorgt voor een strakke band met muzikanten die optimaal op elkaar ingespeeld zijn.

Feesten
Of het nu een kermis, dorpsfeest, verjaardag of een ander event is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Het zingende front van de band is niet schuw van een praatje met het publiek, waardoor iedere show een persoonlijke touch krijgt en perfect bij jouw evenement past.

Allround
De gloednieuwe show is met plezier en heel veel passie in elkaar gezet door ex-leden van SPOT! met maar één ding in gedachten: het publiek. De diversiteit aan nummers is dan ook noemenswaardig, evenals de interactie die de band iedere keer weer heeft met de feestgangers in de zaal. Of je nu van Nederlandstalig, dance, rock, disco of soul houdt, FANTIX heeft het allemaal in huis.

Bruiloft
Op je bruiloft wil je een band die de show niet steelt, maar maakt. Het bruidspaar staat in de spotlight en samen met FANTIX bezorg je jouw gasten een topavond. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek, het repertoire van de band verkent alle hoeken van de popmuziek. Het is moeilijk om niet mee te dansen op hun zelfgemaakte medleys!

 

FANTIX boeken

De naam is misschien nieuw, maar FANTIX wordt gedreven door ervaren ex-leden van SPOT!, aangevuld door een frisse wind van nieuwe muzikanten die zelf ook al de nodige meters hebben gemaakt. In topvorm en vol enthousiasme zorgt de band voor een fantastische (FANTIX) avond.

FANTIX boeken doe je bij Viking Entertainment!

FANTIX boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken
FANTIX boeken

FANTIX boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
FANTIX boeken
FANTIX boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095