Klanttevredenheid
9
Vocaliste Eva

Wil je Vocaliste Eva boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vocaliste Eva voor een evenement.

Biografie Vocaliste Eva

Eva begon ooit in een kerkkoor, geboren en getogen in het mooie Brabant kwam Eva er op jonge leeftijd achter dat ze zingen meer dan leuk vindt. Op haar 18e startte ze haar eigen bedrijf om zich officieel in de markt te kunnen zetten. Door haar studie aan de Nederlandse Pop Academie, haar coachings in Londen, samenwerkingen met (cover) bands en artiesten, het ontwikkelen en opnemen van haar eigen muziek en door haar aanwezigheid bij theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen heeft Eva ervaring kunnen opdoen wat zich uit in haar stem en performance. Deze dame in
combinatie met een Female DJ en/ of muzikanten van DamesDraaienDoor garandeert een prachtige en stijlvolle act op hoog niveau. Eva kan alle kanten op met haar stem. Ondanks dat haar voorkeur in de pop muziek ligt, heeft ze klassiek les gevolgd wat maakt dat ze een prachtig stemgeluid heeft ontwikkeld. Van het klassieke Ave Maria tot aan Bruno Mars en van Stevie Wonder tot aan Beyoncé: ze zingt het.

Wat kunnen we verwachten
Eva weet hoe ze haar publiek moet entertainen. Daarnaast zingt ze altijd met een flinke dosis enthousiasme haar brede repertoire en straalt deze jongedame op ieder podium. Samen met een van onze Female DJ’s of in combinatie met een DamesDraaienDoor act weet ze op een subtiele en leuke manier interactie te creëren
met haar publiek en mede- muzikanten.

Muziek Genre
Pop/Top 40, Soul, Disco, Dance & Club, Lounge, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten 
Bedrijfsevenementen/borrels, bruiloften en personeelsfeesten

Aanvullende mogelijkheden 
Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden 
Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist ( Repertoire) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Vocaliste Eva boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vocaliste Eva boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vocaliste Eva boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vocaliste Eva
Vocaliste Eva
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095