Klanttevredenheid
9
Esther Sels

Wil je Esther Sels boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Sels voor een evenement.

Biografie Esther Sels

Mogelijkheden:
Acoustic light (zang en piano): 
Acoustic supreme (zang, piano en gitaar of sax): 
Acoustic deluxe: (zang, piano, gitaar en percussie): 
Dj Concept

Voor Esther is muziek haar allergrootste passie. Dit ontdekte ze reeds als klein meisje en al gauw spendeerde ze meerdere uren per week in de muziek- en dansschool. Ze positioneerde zich als een vaste waarde in de Vlaamse muziekscene na haar deelname aan wedstrijden als de Soundmixshow en Idool 2007. Sindsdien openden zich vele mooie deuren en werkte ze samen met klinkende namen uit de muzieksector, zoals Steve Willaert, Koen Buyse, Isabelle A en Les Truttes.

Gedreven door passie en gewapend met een klok van een stem begon ze stilaan de magie van live muziek te verkennen. Een akoestische set met pianist groeide al snel uit in verschillende concepten, waar meerdere muzikanten en/of DJ's aan toegevoegd werden.

Vandaag de dag toert Esther met lievde door het land om jouw event een muzikale meerwaarde te bieden. Met haar goedlachs karakter, krachtige stem en getalenteerde muzikanten weet ze van ieder event een onvergetelijk feest te maken.


Akoestisch concept
Samen met enkele muzikanten brengen wij 2 sets van 50 minuten met verschillende genres gaande van jazz, pop, soul, hedendaags.
Alles wordt volledig live gebracht.  Ze werkt samen met de beste muzikanten en heb ook in deze formule al heel wat ervaring opgedaan tijdens netwerkevents.  Ze hebben intussen een zeer uitgebreid repertoire, waardoor we makkelijk kunnen inspelen op de wensen van de klant.
In dit concept is er de mogelijkheid om zelf de bezetting samen te stellen, vertrekkende vanuit de basis zang en piano kan dit verder aangevuld worden met gitaar, saxofoon, percussie,...

DJ concept
DJ Tom zorgt voor de muziek en de beats en ze zelf zorg voor de vocals.  Het genre kan volledig onderling besproken worden en kan variëren van lounge, pop, soul, 70’s & 80’s, dance,…  Ze hebben in het verleden al verschillende netwerkevents gedaan en aangezien hun repertoire erg uitgebreid is, ligt net daar hun kracht en kunnen zij op het moment zelf inspelen op de sfeer van de avond en de wensen van de gasten/klant.
Ze zelf zing gedurende een tweetal uren (in verschillende blokken met korte pauzes), de dj speelt tot einde event.
 

Esther Sels boeken doe je bij Viking Entertainment!

Esther Sels boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze soliste. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels
Esther Sels

Esther Sels boeken?

EUR Prijs v.a. € 975,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Esther Sels
Esther Sels
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095