Klanttevredenheid
9
Erwin Peeters boeken

Wil je Erwin Peeters boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Erwin Peeters voor een evenement.

Biografie Erwin Peeters

Erwin Peters is in 1969 geboren in Nijmegen. Erwin begon bij lokale radiostations als Keizerstad in Nijmegen, maar al snel was hij klaar voor het grote werk. Hij maakte de overstap naar Veronica FM en later Yorin FM.
                 
Begin 2004 is Peters gestart bij Radio Veronica. Eerst als invaller voor verschillende programma's, waaronder de ochtendshow. Daarna kreeg hij zijn eigen programma in het weekend: 'De Nummer 1 Show'. Twee jaar lang presenteerde hij de avondshow 'Erwins AvontUren' van maandag tot en met vrijdag waarvoor hij met zijn luisteraars avontuurlijke reizen maakte naar de Argentijnse Andes en Zuid-Afrika.
        
Sinds september 2008 is Peters ieder weekend te horen met 'Veronica's 80's & 90's Hotline' dat hij 's ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert. Ook hoor je hem in het weekend bij Radio Veronica met 'Concert Classics' en 'The Long Versions'. Daarnaast maakt Erwin je iedere werkdag wakker de ochtendshow 'MogguhRick' als Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen met vakantie is. De afgelopen jaren heeft Erwin in de studio van Radio Veronica bezoek gehad van grote internationale artiesten die hij kon interviewen, denk aan: Meat Loaf, Mark King (Level42), Paul Carrack, Kim Wilde en Richie Sambora (Bon Jovi).
                 
Erwin is ook veel in het land te bewonderen, waar hij naast naast het draaien van de beste 80's & 90's hits, dance classics of de laatste Top 40-tracks ook veel presentaties doet, en er altijd voor zorgt dat het publiek de avond van zijn leven heeft. Een greep uit de grootschalige evenementen waar Erwin aan meewerkte: 'Radio Veronica's 80's & 90's Hits, The Party!' in de Amsterdamse Heineken Music Hall, Koninginnenacht en Koninginnedag op het Domplein in Utrecht, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en Zomerfeesten en Symphonica In Rosso. Met de Radio Veronica 80's & 90's Hits Drive In Show is Peters in vrijwel alle discotheken en feesttenten in heel Nederland te zien en te horen!

Erwin Peeters boeken doe je bij Viking Entertainment!

Erwin Peeters boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Erwin Peeters boeken

Erwin Peeters boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Erwin Peeters boeken
Erwin Peeters boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095