Klanttevredenheid
9
ENorm boeken

Wil je ENorm boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van ENorm voor een evenement.

Biografie ENorm

ENorm heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als liveband opgebouwd. Op grote podia werd opgetreden met artiesten als Van Velzen, Van Dikhout, Krezip, Sting, Golden Earring, Ilse de Lange etc. Daarnaast waren er tv-optredens (SBS6, TV2 en RTV-Oost) en maakte de band zijn opwachting bij diverse lokale, regionale en landelijke radiozenders, waaronder de programma's van Giel Beelen, Daniel Dekkers en de Coen en Sander show.
 

ENorm boeken

ENorm heeft de derde cd Finding my Way uitgebracht die geproduceerd is door topproducer Holger Schwedt. Met het nummer "Op Hoes Op An Veur Kesmis" belandde de band live in het Glazen Huis en op televisie bij BNN tijdens Serious Request. Het nummer was het op-één-na meest aangevraagde nummer.

Een jaar later was de première van de single-met-videoclip "Zoe". In de clip spelen actrices Johanna ter Steege en Hanna Obbeek (bekend van o.a. Achtste Groepers Huilen Niet). Het nummer gaat over het verlies van een kind en is het lijflied van de stichting "Lost a Child".
 

Boekingen ENorm

There is more!!
ENorm schreef de titelsong ‘The 12th Man' voor de documentaire over FC Twente toen de club de bekerfinale won. Verder werd voor de regiosoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond' het nummer ‘Good te Pas' geschreven. Dit nummer was een regionale hitsingle en werd ook landelijk goed verkocht (enkele weken een top 100 notering). ENorm is ook gestart met de eigen pop-theaterproductie ‘Kerst met Ballen'. Ze verkochten zowel helemaal Stadstheater De Bond als het Muziekcentrum uit.

ENorm boeken doe je bij Viking Entertainment!

ENorm boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
ENorm boeken

ENorm boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
ENorm boeken
ENorm boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095