Klanttevredenheid
9
Trots

Wil je Trots boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trots voor een evenement.

Biografie Trots

Een optreden van Trots is altijd een geweldige show, met veel nieuwe nummers, afgewisseld met klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots bestaat uit 100% hits. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, George Ezra, Ed Sheeran, Queen, Marco Borsato, Robin Thicke, Pharell, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley, rock ‘n’ roll medley  en meer..

Trots boeken

Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist en zanger Ruud Schouten, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken. Trots heeft 2 zangers, waardoor de show afwisselend en gevarieerd is! 

Boekingen van Trots

Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

Op zoek naar een TOP-band met een up-to-date repertoire? Neem contact op met Trots

Trots boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trots boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Trots boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trots
Trots
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095