Klanttevredenheid
9
EliZe boeken

Wil je EliZe boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van EliZe voor een evenement.

Biografie EliZe

Elise van der Horst geboren in Utrecht en werd bekend onder de naam EliZe. Haar nationale doorbraak was al op vroege leeftijd met het programma 'Kinderen voor Kinderen'. Daar zong zij, by far, het bekendste 'Kinderen voor Kinderen' nummer ooit gemaakt; "Het Tietenlied". 

Doorbraak EliZe


De doorbraak van EliZe kwam met haar debuutsingle “Shake” en de bijbehorende sexy videoclip. Bij Radio 538 was men direct enthousiast, met als resultaat dat de plaat werd gebombardeerd tot ‘DanceSmash’. Ook de volgende single “Automatic” werd kort na de release al ‘DanceSmash’ en belandde in de top 10 van de hitlijsten. De videoclip bij de derde hit van EliZe, getiteld “I'm No Latino”, werd omarmd door TMF en verdiende daarmee het predikaat ‘Superclip’.Tegelijk mocht ze optreden voor een uitzinnige menigte op de tiende editie van de TMF Awards in Ahoy Rotterdam.
 

Nominaties TMF Awards 


Het daaropvolgende jaar ontving EliZe een nominatie voor een TMF Award in de categorie “Beste Vrouwelijke Artiest”. Daarnaast leidde de vierde single “Into Your System” de release in van haar langverwachte debuutalbum “In Control” – volledig geschreven, geproduceerd en opgenomen in Scandinavië.

Tegelijk met haar succes in Nederland gooide EliZe ook hoge ogen in het buitenland. Zo bereikte haar muziek fans in Duitsland, Frankrijk, België, Polen, Bulgarije en Slovenië. Maar ook buiten Europa werd haar muziek uitgebracht, in landen als Japan, China, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. 
 

Kinderen voor Kinderen - Tietenlied 

Alweer wat jaren geleden heeft EliZe een begin gemaakt met het schrijven en opnemen van haar tweede album, waarvoor ze samenwerkt met diverse Engelse en Nederlandse (dance)producers. De eerste single “Lovesick” was het resultaat van een samenwerking met producersduo Dennis Christopher & Mark Simmons, beter bekend als de BEATFREAKZ. Dit nummer is internationaal uitgebracht en stond o.a. in Bulgarije wekenlang op nummer 1.
 

So You Think You Can Dance 

Tegelijk was EliZe wekelijks te zien bij RTL 5 als presentatrice van het dansprogramma “So You Think You Can Dance”, waarin de zinderende zoektocht naar het ultieme danstalent van Nederland centraal staat.

EliZe is te boeken met een show inclusief twee danseressen, een dance-act van internationaal niveau!

EliZe boeken doe je bij Viking Entertainment!

EliZe boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
EliZe boeken

EliZe boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
EliZe boeken
EliZe boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095