Klanttevredenheid
9
Edgar Smit

Wil je Edgar Smit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Edgar Smit voor een evenement.

Biografie Edgar Smit

Edgar heeft een brede ervaring in de entertainmentindustrie opgedaan. Vroeger ooit begonnen met schoolbandjes, maar later steeds meer als troubadour en met andere bands. Edgar doet naast het troubadouren ook nog andere activiteiten in de entertainment. Edgar maakt deel uit van het theaterduo Jutter en Kok .

Zanger en troubadour Edgar kan putten uit een zeer breed repertoire, waardoor hij kan inspelen op elke situatie of stemming, interactief met het publiek. Met zijn gitaar en met hier en daar een orkestband, is hij net een wandelende Jukebox. Men zegt wel eens van hem, je stopt er een kwartje in en hij speelt het. Overal inzetbaar waar u maar wilt, smartlappen, rock 'n roll, oude liedjes, top 40, Edgar speelt alles. Op het folk repertoire staat veel Ierse folk en andere bekende kampvuurliederen, kortom een geschikte artiest voor vele gelegenheden. Ook zeer geschikt voor op de achtergrond of in theatersetting! Indien gewenst kan Edgar ook zijn optreden verzorgen in middeleeuwse kledij!

Edgar Smit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Edgar Smit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Edgar Smit

Edgar Smit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Edgar Smit
Edgar Smit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095