Klanttevredenheid
9
Troubadour Casper

Wil je Troubadour Casper boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Troubadour Casper voor een evenement.

Biografie Troubadour Casper

Moderne troubadour zanger op aangepast volume: Het volume is zoals u het wenst. U kunt blijven praten, maar als u wilt swingen, dan kan het ook wat harder. Er is altijd een map met teksten en een extra microfoon aangesloten. Elke zanger of zangeres die een bijdrage wil leveren aan de feestvreugde en aan de livemuziek, is van harte welkom. Indien u tijdig contact opneemt, zijn verzoekjes altijd bespreekbaar.

Troubadour Casper boeken

Repertoire: Mijn repertoire is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones, Louis Armstrong en Johnny Cash tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Een enkel klassiek stuk is zelfs mogelijk. Ook bewerkingen van stevige rocksongs, zoals Sweet child o’mine van Guns N’oses, komen aan bod. Bij Nederlandstalige nummers kunt u vooral denken aan De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neem ik u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Troubadour Casper boeken doe je bij Viking Entertainment!

Troubadour Casper boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze troubadour. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Troubadour Casper

Troubadour Casper boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Troubadour Casper
Troubadour Casper
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095