Klanttevredenheid
9
DJ Peran

Wil je DJ Peran boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Peran voor een evenement.

Biografie DJ Peran

DJ Peran is redelijk bekend in Nederland, deze house DJ maakt veelal gebruik van de sounds van de laatste tijd. DJ Peran heeft verschillende samenwerkingen gehad met zowel nationale als internationale artiesten en andere DJ's. Deze toffe DJ is al vaker benaderd voor een song op te nemn door artiesten zoals DJ Jean, R3hab en Nicky Romero! Ook labels zoals Tiesto Musical Freedom label hebben deze DJ gevraagd.

DJ Peran boeken

DJ Peran heeft ook officiele dance remixen gedraaid voor populaire iconen zoals Taylor Swift, Enrique Iglesias, Christina Aguilera, Marcel Woods en nog vele andere artiesten.

De Amsterdamse DJ heeft veel tijd in de studio door gebracht en dat heeft ervoor gezorgd dat DJ Peran de enige Nederlander is met een nummer 1 hit in Amerika. 
Naast zijn nummer 1 hit in Amerika reist deze DJ de hele wereld rond. Landen zoals Japan, China, Brazilie en diverse Afrikaanse landen zijn voor deze DJ geen onbekend terein. Ook heeft DJ Peran getoured in diverse Europese landen zoals Spanje, Italie, Groot Britanie, Polen en andere landen waaronder zelfs festivals van meer dan 50.000 bezoekers.

DJ Peran boeken voor jouw evenement 

Zijn bekende en aanstekelijke sounds maken dat ieder groot of klein feest een succes wordt. DJ Peran is al zijn hele leven druk met muziek, zo starte hij met een goede vriend Eelko van Kooten een eigen label op. Het label starte onder de naam Toppasion Records en is nu samengevoegd met Spinnin records wat nu het grootste dance label is ter wereld.

Tijdens het opnemen van zijn nieuwe songs mochten Nederlandse artiesten niet ontbreken. De song "Up and Down" werd ingezongen door songfestival kandidaat Edsilia Rombley opgezet met goede vriend DJ Wessel van Radio 538. De Vengaboys gaven later een eigen draai aan het nummer en dat resulteerde in hun doorbraak. 

Het eigen radiostation van DJ Peran promoot ieder weekend nieuwe artiesten en DJ's op hun eigen platform 247ULTRA met meer dan 500.000 luisteraars wereldwijd.

In 2020 worden er nieuwe releases verwacht. Deze releases worden binnenkort bekend gemaakt en dat gaat resulteren in een succesvol jaar.

Tijdens zijn optredens zal DJ Peran beste house-classics laten uit de jaren 90, ook is deze DJ instaat een lekkere club set te mixen.
 

DJ Peran boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Peran boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Peran
DJ Peran

DJ Peran boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Peran
DJ Peran
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095