Klanttevredenheid
9
DJ Jantje

Wil je DJ Jantje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jantje voor een evenement.

Biografie DJ Jantje

DJ Jantje, oftewel Jan Roovers, is een Brabander in hart en nieren: geboren in Breda en opgegroeid in Rijsbergen. Momenteel woont hij in Zundert, het plaatsje ernaast, tegen de Belgische grens.

Jantje begon op 12-jarige leeftijd zijn DJ carrière met draaien bij Radiostation “Radio Valencia”. Daar deed hij de nodige ervaring op als het gaat om de Nederlandstalig feestmuziek en het gebruik van de microfoon. Na een kleine drie jaar besloot DJ Jantje zijn eigen Drive-In show te starten en kreeg datzelfde jaar zijn eerste podium bij Feestcafé The Jolly Jester te Rijsbergen. Daar groeide DJ Jantje zijn aanhang en ontwikkelde hij zich tot een echte FeestDJ; veel Nederlandstalig, veel hitjes met af en toe een lekkere beukplaat ertussendoor. Zijn aanhang groeide dus, wat resulteerde in meer en grotere boekingen. DJ Jantje kwam op bijna alle KPJ- en schuurfeesten, waar hij nog steeds vaak te vinden is.

Als FeestDJ houd je natuurlijk van veel muziekstijlen, echter heeft Jan maar een echte passie.. BEUKEN, MAXIMAAL GAS GEVEN en RAMMELEN: HARDSTYLE! Op een doodnormale donderdag besloot Jan eens LIVE te gaan op Facebook. Gewoon puur voor de lol en verder met geen enkele intentie. Echter liep dit, weten we nu, helemaal anders. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn LIVE video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500 kijkers, 1000 kijkers tot zelfs 2500 LIVE kijkers. Binnen 24 uur worden zijn LIVE video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen; Nederland. België, Duitsland en zelfs in America is het al opgemerkt.

Inmiddels zijn er ook al twee platen uitgebracht: “ARE YOU READY” en “SLOPEN TOT DE GROND FT. ARJON OOSTROM”

DJ Jantje boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Jantje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DJ Jantje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Jantje
DJ Jantje
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095