Klanttevredenheid
9
Dj Jamie

Wil je Jamie Westland (DJ) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jamie Westland (DJ) voor een evenement.

Biografie Jamie Westland (DJ)

Eigenlijk behoeft Jamie Westland geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT. De band is niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsen.

Begonnen op de piano en groot geworden achter het drumstel vindt Jamie dat het tijd wordt om zijn oude hobby en passie weer op te pakken. Natuurlijk speelt muziek opnieuw de hoofdrol. De drummer is vanaf nu bij ons te boeken als dj!

Als artiest is hij te kenmerken door zijn fanatisme, muzikale creativiteit en doorzettingsvermogen. Zijn draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van de hedendaagse dance, disco & house. Door deze aanpak past hij op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival en in elke club.

Jamie is te boeken voor een set van 60 minuten. Mits de tijd het toelaat staat hij altijd open om met gasten op de foto te gaan. Zijn doel is dan ook de bezoekers een ultieme en complete ervaring te geven.

Jamie Westland (DJ) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jamie Westland (DJ) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj Jamie

Dj Jamie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Jamie
Dj Jamie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095