Klanttevredenheid
9
DJ Cor

Wil je DJ Cor boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Cor voor een evenement.

Biografie DJ Cor

Waar deze markante DJ ook langs komt, het wordt gegarandeerd een avond van feesten en knallen. De stijl van DJ Cor is het best te omschrijven als; “de DJ Cor stijl”.
Vaak nagedaan, maar nog nooit geëvenaard. Deze DJ blijft creatief én is nog steeds een echte trendsetter!

DJ Cor boeken op jouw feest of evenement

Met deze DJ haalt u een legende in huis, dé eerste en enige echte Party DJ van Nederland! Begonnen in de Surprise Bar op het Leidseplein in Amsterdam. Daar kwam heel horeca Nederland op maandagen naartoe om naar de unieke formule van DJ Cor te luisteren en kijken.

DJ Cor boeken

Door naar het Cooldown Café op het Rembrandtplein in Amsterdam. Daar werd het echt elke nacht feest. Hier ontstond de “horecastandaard” voor feesten. Wat volgde was de hitsingle: “Hee,Hoo! We gaan beginnen!” en het eerste Party Mix Album: “Cooldown the ultimate Party mix”. Dj Cor presents, Mixed by DJ Cor, deze titels zijn te vinden op tal van mix cd’s die vele horeca ondernemers regelmatig in hun zaak draaien. De albums variëren van inhaken tot springen. Alle stijlen beheerst DJ Cor tot in de finesse. Alles helemaal Live!

Boekingen van DJ Cor

Produceren en remixen voor andere artiesten en DJ’s. DJ Cor was o.a. ook headline DJ op de diverse Go Aprés Ski festivals en diverse grote evenementen. Gay Pride botenparade. Koninginnedag Museumplein te Amsterdam, Studentenfeesten, Bevrijdingfestivals, Carnaval en optochten, en zo gaat het maar door en door. Cor was daarnaast de eerste DJ die in het voorprogramma van grote Nederlandse artiesten mocht draaien; de Andre Hazes Concerten in Olympisch Stadion en Arena te Amsterdam en later met Wolter Kroes in de Heineken Music Hall. Ook in het buitenland zijn de optredens van DJ Cor op zijn minst memorabel te noemen. België, Duitsland, Italië, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Mallorca, Canarische Eilanden, Antillen, Kreta… “Ik kom, Zie en Overwin!” Dat is het moto van DJ Cor.

DJ Cor boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Cor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze feest DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

DJ Cor boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Cor
DJ Cor
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095