Klanttevredenheid
9
Dio boeken

Wil je Dio boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dio voor een evenement.

Biografie Dio

In 2008 tekende Dio bij het label Top Notch. Zijn debuutalbum ‘Rock-­‐’n-­‐Roll’ verscheen later dat jaar en werd meteen breed omarmd. Giel Beelen noemde het zelfs ‘het beste hiphopalbum van 2008ʹ′. Samen met Sef en wijlen The Madd bracht het album hits als ‘Baby’, ‘Aye’ en ‘Tijdmachine’ voort, samen goed voor ruim tien miljoen youtube views, TMF en 3FM awards, een nominatie voor Esquire’s Best Geklede Man van het jaar en hoge Top40 noteringen.
 

Een succesvolle albumtour volgde met als hoogtepunt een overvolle Alpha tent op Lowlands, twee jaar na de de release. Daar brak Dio compleet de tent af door met z’n live band 20.000 man uit hun dak te laten gaan. In januari 2012 was Dio te zien als kandidaat in het AVRO-­‐programma ‘Wie is de Mol?’. Daarnaast was hij o.a te zien in programma’s als ‘Ali B Op Volle Toeren’ en ‘Ik Hou Van Holland.
 

Op 31 mei j.l. verscheen zijn nieuwe album genaamd De Man. Een zeer persoonlijke plaat, waarop Dio de vinger probeert te leggen op de kwestie “waar zit ik precies in de ontwikkeling van een jongen naar eenman”. De levensvragen van een jongeman dus. De connotatie van “De Man” zit hem vervolgens in het behalen van succes, absoluut geluk en rust, maar ook als afgeleide van de straatterm ‘ergens de man in zijn’.
 

Op het album staan twaalf nieuwe tracks met gastbijdragen van Jayh, Fit, Sef, Ronnie Flex, Willem (The Opposites), Rob Dekay, Idaly en Bokoesam. Dio heeft er duidelijk voor gekozen om op het album terug te grijpen richting de succesvolle sound van zijn eerste plaat: het veroveren van de clubs en platspelen van de festivals!!

Dio boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dio boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dio boeken
Dio boeken
Dio boeken

Dio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dio boeken
Dio boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095