Klanttevredenheid
9
Diggy Dex

Wil je Diggy Dex boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Diggy Dex voor een evenement.

Biografie Diggy Dex

Foto: Madelief Boot

De Nederlander Koen Jansen is de persoon achter deze artiestennaam. Deze rapper en producent is vanaf het jaar 2000 te horen in de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C. Met deze groep maakte Diggy Dex twee albums en ontving D.A.C. de publieksprijs bij 'De grote prijs van Nederland'.

Na zes jaar in deze formatie besloot Diggy Dex om solo te gaan en maakte hij het album 'Verhalen vanuit de sofa'. Na vele goede recensies werd ook zijn tweede album 'Mayonaise voor de ziel' erg goed ontvangen. In de Zomer van 2009 scoorde Diggy Dex zijn grootste hit tot nu toe: 'Slaap Lekker'. Dit deed hij in samenwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het nummer werdt een echte zomerhit in zowel België als Nederland.

Na dit jaar kon het voor Diggy Dex niet meer stuk, Hij stond onder andere in Paradiso, de Melkweg, op de TMF Awards, in het Antwerpse Sportpaleis en op het Bevrijdingsfestival.

Diggy Dex brengt zijn nummer live ten gehore met zijn band 'de Dopeste Familie'. Naast zijn drukke carrière als entertainer, geeft hij ook nog wekelijks les aan de Zadkine Popacademie te Rotterdam.

in 2010 heeft Diggy Dex zijn derde album, 'Lange nachten, Korte dagen', uitgebracht. De recensies zijn lovend en het is voor iedereen duidelijk dat deze man niet in een hokje te plaatsen is.

Diggy Dex boeken doe je bij Viking Entertainment!

Diggy Dex boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Diggy Dex

Diggy Dex boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Diggy Dex
Diggy Dex
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095