Klanttevredenheid
9
Der Rudi boeken

Wil je Der Rudi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Der Rudi voor een evenement.

Biografie Der Rudi

Met de kreet “Heeey biertje?” werd hij in één klap wereldberoemd in Nederland: de skileraar Rudi uit de Heinekenreclame. Over een geitenhoeder die ’s winters verandert in de Koning van de Après-ski. Deze held in zijn rode skipak is een waar reclame-icoon geworden en staat in ieders geheugen gegrift.
 

Het leven van Rudi is sindsdien niet meer hetzelfde. Hij heeft zijn geiten verruild voor de glamour van het artiestenleven. In zijn BMW Z4 roadster scheurt hij over de Autobahn van het ene bierfeest naar het andere en zet de tent op zijn kop met zijn zuppatolle schlagerhits. Liefhebbers van humor en feestmuziek komen volledig aan hun trekken bij deze keigekke, affengeile skileraar. De legende leeft voort: der Rudi keert terug als superheld, voor het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena.
 

Een optreden van Der Rudi
Stel u voor: het licht dimt in de zaal, de muziek zwelt aan en plotseling komt Der Rudi het podium oplopen. “Heey biertje?” roept hij en een daverende medley van Duitse schlagers en bekende après-skinummers barst los, live gezonden door de beroemdste skileraar van Nederland. De zaal gaat gegarandeerd los.
 

Daarna volgt de meet & greet met Der Rudi. Hij gaat de zaal in om met uw gasten op de foto te gaan en een praatje te maken. Zo kan iedereen thuis laten zien dat hij met de echte skileraar van Biertje op de foto is geweest. Ook is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten.

Der Rudi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Der Rudi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Der Rudi boeken
Der Rudi boeken

Der Rudi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Der Rudi boeken
Der Rudi boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095