Klanttevredenheid
9
Dennie Christian boeken

Wil je Dennie Christian boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennie Christian voor een evenement.

Biografie Dennie Christian

Dennie Christian heeft een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. 

Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was "Jede große Liebe hat ein Happy-End". Pas zijn vierde single bracht het succes: "Rosamunde". Dennie trok zich na zijn eerste vijf jaar als artiest uit Duitsland terug en concentreerde zich als zanger en tv- en radiopresentator op de Benelux. Als opvolger van Freddy Quinn presenteerde hij het "Schlagerfestival van Kerkrade" sinds 1982 . Na de dood van zijn manager, vriend en festivalorganisator Harry Thomas in 1991 nam hij ook de organisatie van het festival over. Aan het eind van de jaren 80 keerde hij terug en had een comeback in Duitsland. Een platina LP en elf gouden LP´s evenals twee gouden singles ontving de zanger tot nu toe. 
 

Dennie Christiaan boeken 

Sommige mensen behouden ook als ze ouder worden een soort innerlijke jeugd, die het hun mogelijk maakt, in hun doen en laten flexibel en sprankelend van geest te blijven. Mensen, bij wie de jaren geen sporen achterlaten. Dennie Christian is zo'n mens. Hij had in de afgelopen jaren zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met "Rosamunde" de eerste superhit scoorde. 
 

Dennie Christiaan boeken voor jouw evenement 

Door Dennie Christiaan werd het "Schlagerfestival", dat hij sinds 1982 presenteert, tot één van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma "Musikcafe". Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian "die aardige vent van hiernaast". nog steeds.

Dennie Christiaan met zijn nieuwe wereldhit 'Jij Drinkt Teveel'. Check hem snel op Spotify. 

Dennie Christian boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dennie Christian boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dennie Christian boeken
Dennie Christian boeken
Dennie Christian boeken
Dennie Christian boeken

Dennie Christian boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dennie Christian boeken
Dennie Christian boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095