Klanttevredenheid
9
Bonnie St. Claire boeken

Wil je Bonnie St. Claire boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bonnie St. Claire voor een evenement.

Biografie Bonnie St. Claire

In 1967 kreeg ze van Peter Koelewijn een platencontract en bracht haar eerste single uit, wat haar meteen een tipparade notering oplevert, volgde in 1970 haar grote doorbraak met de hit “I won’t stand between them”. Hij is het die Bonnie naar ongekende hoogten stuwt en haar in 1972 koppelt aan de popgroep “Unit Gloria”, eveneens een schot in de roos. De single “Clap your hands and stamp your feet” schopt het in december 1972 tot de derde plaats in de hitparade en niet alleen in Nederland. Ook Duitsland en Scandinavië sluiten haar in hun hart.
 

Dan besluit Bonnie het in 1976 over een heel andere boeg te gooien. Met de smartlap “Dokter Bernhard” verrast ze vriend en vijand, zelf zal ze hier later over zeggen: “Muziek is emotie en als die emotie echt is maakt het niet uit of ik nu een smartlap, een mooie ballad of een stampende popsong sta te zingen”. Dr. Bernhard levert haar een zevende plaats op in de Nederlandse top 40.
 

Een reeks grote hits volgen elkaar in rap tempo op, o.a. “Pierrot”, “Bonnie kom je buiten spelen” en de ballad “De Roos”. Bonnie St. Claire bewijst hiermee een vaste plaats te hebben veroverd in het doorgaans vluchtige wereldje van de Nederlandse showbizz. Dit bewijst zij wederom als haar vriend en inspirator Benny Neyman een aantal prachtige teksten voor haar schrijft. “Sla je arm om me heen” geldt nog steeds als een van haar mooiste songs.
 

In 1991 is er voor Bonnie een grote hit “Morgen wordt alles anders” en wordt ze tevens uitgeroepen tot één van de drie populairste zangeressen van ons land. In 2007 schitterde zij 2 dagen in een uitverkocht Ahoy, als gast in het concert “Stout en Nieuw” van Gerard Joling en kreeg zij met haar nummers de hele zaal als vanouds op zijn kop!

Bonnie St. Claire boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bonnie St. Claire boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bonnie St. Claire boeken?

EUR Prijs v.a. € 2495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bonnie St. Claire boeken
Bonnie St. Claire boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095