Klanttevredenheid
9
Defano Holwijn

Wil je Defano Holwijn boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Defano Holwijn voor een evenement.

Biografie Defano Holwijn

Défano Holwijn is een Nederlandse presentator, acteur, muzikant, TV &
YouTube personality.
De Amsterdamse Défano wist al op jonge leeftijd dat zijn passie ligt bij de media
en entertainment wereld. Zijn aanstekelijke lach en gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij al snel bekend werd bij het grote publiek!

In zijn jonge jaren timmerde Défano al snel aan de weg als muzikant. Zo was hij in zijn vrije tijd vaak samen te vinden met onder andere Jonna Fraser en Esko. In 2013 begon hij met het maken van korte filmpjes op Facebook. Deze filmpjes sloegen enorm aan bij zijn doelgroep. Met een unieke kijk op het leven en de alledaagse gebeurtenissen zorgde hij ervoor dat hij binnen no time een grote following op zijn Facebook wist op te bouwen met meer dan 100k trouwe volgers. Inmiddels is hij alweer druk bezig met zijn muziek carrière, en heeft hij meerdere releases met honderd duizenden streams. Zijn eerste singles ‘Baby Fever’ en ‘Love Soldier' werd al erg goed ontvangen, maar Defano raakte zijn fans pas echt met zijn 101Barz sessie die maar liefst meer dan 1,5 miljoen streams behaalde.

Met zijn gevoel voor komende trends, besloot Défano een Youtube kanaal te starten. Ook hier werd hij al snel razend populair en groeide zijn following enorm door zijn sketches, pranks en andere kort video’s. Hij wist precies op de jeugd in te spelen en wist wat ze leuk vonden. Niet alleen op Youtube maar ook op Instagram vermaakt en inspireert hij zijn fans iedere dag weer.

In 2015 besloot Défano werk te maken van zijn presenteer ambities. Hij begon met het Youtube programma ‘#WATWEETJIJ?!’. Met zijn originele en humoristische vraagstelling gaat Défano de straat op om de algemene kennis van de Nederlanders en Belgen te testen. Het programma zorgt ervoor dat Défano zijn presenteer talent kan laten zien aan een groot en groeiend publiek.

Eind 2017 maakte Défano zijn debuut als de reporter voor ‘RTL Late Night’ bij Humberto Tan en het NTR-programma ‘Rauwkost’. Ook is hij te zien in meerdere films, waaronder de film ‘F<3 de Liefde’ en ‘Misfit’. Daarnaast heeft Defano de smaak ook te pakken met het stem acteren.

Hieruit kunnen we zeker stellen dat het multitalent Défano Holwijn een veelzijdige jongen is met veel ambities die hij een voor een waar blijft maken.

Defano Holwijn boeken doe je bij Viking Entertainment!

Defano boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze veelzijdige man. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Defano Holwijn

Defano Holwijn boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Defano Holwijn
Defano Holwijn
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095