Klanttevredenheid
9
De Wannebiezz boeken

Wil je De Wannebiezz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Wannebiezz voor een evenement.

Biografie De Wannebiezz

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis maar trekken nu met hun vrolijke liedjesprogramma door Nederland en België om narigheid van alledag eens lekker van zich af te zingen. 

De Wannebiezz hebben het repertoire van het legendarische Cocktail Trio geadopteerd en in een 'Wannebiezz jasje' gestoken. Daarnaast brengen zij een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar. Van sappige smartlap tot stevige rock 'n' roll en alles wat daar tussenin zit. met z'n drieën of - als u eens uit wilt pakken - als zevenkoppige live band!

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij niet moet en (bijna) alles mag!

De Wannebiezz boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Wannebiezz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Wannebiezz boeken

De Wannebiezz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Wannebiezz boeken
De Wannebiezz boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095